Gebruik Wachtwoord Automatisch Invullen voor Kaspersky Password Manager

Als u Wachtwoord Automatisch Invullen inschakelt, kunt u aanmeldings- en wachtwoordvelden in Safari en programma's automatisch invullen met inloggegevens die zijn opgeslagen in Kaspersky Password Manager. Raadpleeg de Apple-documentatie voor meer informatie over Wachtwoord Automatisch Invullen.

Voor je privacy en veiligheid worden de gegevens in Kaspersky Password Manager lokaal verwerkt en niet buiten je apparaat verzonden.

Opmerking: Wachtwoord Automatisch Invullen is alleen beschikbaar in programma’s die deze functie ondersteunen.

Wachtwoord automatisch Invullen inschakelen

Schakel Wachtwoord Automatisch Invullen uit

Meld u aan met Wachtwoord Automatisch Invullen